Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

Lánybúcsú ötletbörze 2015-re

Az elmúlt időszakban a barátnőim körében leginkább a gyerekek száma gyarapodott, az esküvők, így a lánybúcsúk viszont meglehetősen háttérbe szorultak. Most viszont ismét egy leánybúcsúra készülünk, így újra körülnéztem, hogy milyen új dolgokkal lehetne feldobni a bulit. 

 

Karácsonyra ajándékba több családtag kapott tőlem egyedileg készített naptárt saját képekkel. Miért is ne lehetne ajándékba a menyasszonynak is egy hasonló naptárt készíteni. Lehet falinaptár, asztali naptár, egyoldalas vagy 12 lapos, a lényeg hogy a korábbi közös emlékeket felelevenítse. Persze ha olyat akartok, amit a menyasszony kirakhat a közös otthon falára, akkor a kompromittáló képeket jobb elfelejteni, ez esetben jobb döntés a már korábban is említett fotókönyv vagy saját magatok által készített fotóalbum, amit kényelmesen el lehet rejteni egy fiókban es később titokban nézegetni. :) 

 

Az elrejtésről jutott eszembe, hogy továbba is felkapottak a szabadulós játékok, amikor is ügyességetekre, szemfülességetekre és logikus gondolkodásotokra támaszkodva kell kijutnotok egy bezárt helyiségből. Jó bemelegítés lehet egy esti buli előtt, jól össze tudja hozni az olyan társaságot is, ahol esetleg kevésbe ismerik egymást a résztvevők. 

 

De ha ennél csajosabb, cukibb programra gondoltok, akkor  jó ötlet lehet a lánybúcsúra ha elmentek közösen saját cukorkát, nyalókát, édességet készíteni. Vannak olyan workshopok, ahol végig lehet nézni hogy készül a cukorka, illetve kipróbálni magatokat hogy tudtok ti magatok is boldogulni cukorka készítőként.  

 

Egy kicsit komolyabb, de mégis nagyon kellemes program lehet egy közös festőparty a leánybúcsú résztvevőkkel. Nem kell hozzá semmilyen rajztudás, az eszközöket biztosítják a helyszínen, ahol mindekiből megpróbálják előcsalogatni a kreatív nőt, a pozitív érzéseket, felszabadultságot. 

 

Ehhez kapcsolódva jutott még eszembe, hogy megtehetitek azt is - ha a menyasszony nyitott az ilyen dolgokra - hogy a lánybúcsú előtt kis idővel megbeszélitek egy grafológussal, hogy elvisztek hozzá egy, a menyasszony által írt szöveget, amit kielemeznek és a leánybúcsún ezt átadhatjátok neki. Érdekes dolgok derülhetnek ki a menyasszonyról :)

Cikk kategória: 
Tetszett a cikk?

Hozzászólások

Beküldte Kovács Júlia (nem ellenőrzött) -
Igazán egyedi lánybúcsús játékokot szeretnétek? Vigyétek haza a LOGIKOFFER- t, a szabadulós játékok legújabb generációját! Élő logikai kincskereső csapatjáték elvitelre! 3-12 fős csapatlétszám között ideális, egyszerre szórakoztató és gondolkodtató! A játékkészlet egy teljes napra bérelhető, nagyon kedvező áron! Felejthetetlen élmény az egész társaságnak otthonodban! www.logikoffer.oldalunk.hu Foglalás: +3620 2130 588

Új hozzászólás

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.