Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

4+1 érv, ami miatt táncoktatással búcsúztassuk a leányéletet

Közeledik a lánybúcsú... a menyasszony barátnőit ez többnyire hosszas szervezkedés elé állítja. Szerencsére ma már teret engedhetünk kreativitásunknak és több lehetőség közül választhatunk, amivel feldobjuk a viszonylag sablonos feladatokat és jól szórakozhatunk a rendelkezésünkre álló italmennyiségtől függetlenül is.

Mint minden buli kihagyhatatlan eleme, úgy a tánc ezen az eseményen is nagy szerepet tölt be. Kérdés, vajon csak némi koktélozással melegedjünk be a diszkó parkettjére, vagy érdemes mással is hangolódni a mulatságra? Cikkünk ehhez kíván némi segítséget nyújtani.

Tegyük félre egy percre a kocka hasukkal csábító, vetkőző rendőr vagy éppen tűzoltó fiúk szerepét, és koncentráljunk saját csapatunkra.

1. Minden menyasszony szeret a figyelem középpontjában lenni, ez az igénye az esküvő közeledtével folyamatosan növekszik, nem kivétel ez alól a lánybúcsú sem. Egy jól megválasztott táncórával még jobban fokozhatjuk az ara kitüntetett szerepét, hiszen nem csak az órán részesül kiemelkedő figyelemben, de jutalomként egy sikeres oklevéllel is bővíthetjük ajándékait.

2. Ne feledkezzünk meg a csapatépítésről sem, bármennyien is veszünk részt ezen a jeles eseményen. A közös táncórák összekovácsolják még a legrégebben nem látott barátnőpárosokat és az egymásnak ismeretleneket is.

3. Ahány mennyasszony, annyi különböző stílus. A jó hír az, hogy több típusú táncoktatás közül választhatjuk ki a legmegfelelőbbet. A házasság mézes heteiben különösen jól kamatoztatható, erotikusabb vonalat képviselő sztriptíz, vagy éppen rúdtánc alkalmas lehet a bevállalósabb arák számára. Találhatunk képzést szolidabb menyasszonyoknak is, egy nőies, idomokat kiemelő hastáncoktatás keretében. (Bővebb információ hastáncos-lánybúcsús csomagról: http://www.baranyaibeata.hu/cikkek/fellepesek.html )

4. Kikapcsolódás elérhető áron. Érdemes a leánybúcsú feladatok között némi szünetet beiktatni, ennek az ünnepelt is garantáltan örülni fog. Nem árt kicsit átmozgatni magunkat két pohár pezsgő között (akár amellett), ráadásul az óra költségei megoszlanak a csapaton belül. Így abszolút baráti áron töltjük ki az időt, az egyéb ajándékok és kellékek végett érdemes erre is gondolni.

+1 érv a táncórák mellett, mellyel kicsit a vőlegények kedvére is teszünk: ki ne szeretné újdonsült férjét friss tánctudásával elkápráztatni? :)

Tetszett a cikk?

Új hozzászólás

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.