Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

Klasszikus játékok

  1. Társasjátékok – Twister, Scrabble, Activity stb. – izgalmasabbá lehet tenni, ha pl. meghatározzátok, hogy az esküvő, lánybúcsú stb. témából lehet csak szavakat kitenni, vagy ha Activity-nél csináltok saját magatok kártyákat, amik a menyasszonyra jellemző tulajdonságokat, tárgyakat, ex-pasikat stb. tartalmazzák.
  2. Karaoke
  3. Csinálhattok saját magatok is olyan társasjátékot, amely a menyasszony eddigi életének fontos állomásait, ex-barátait, emlékezetes bulikat, eseményeket stb. tartalmazza illetve ezekhez tartozó különböző végrehajtandó feladatokat. Attól függően, hogy milyen mezőre lép valamit teljesítenie kell – pl. gyurmából formázzon meg három különböző szeretkezési pózt, rajzoljon le valamit, amit előre kártyára felírva megkap és a többieknek ki kell találni. Ha nem tudják kitalálni, inni kell a menyasszonynak stb. Itt bármi, a menyasszonnyal kapcsolatos akár kínos dolgot is be lehet vetni. 
Tetszett a cikk?

Hozzászólások

Beküldte Jozsef Peter (nem ellenőrzött) -
Jó viccesek vagytok, szép lehet egy ilzen lehánybúcsú. Olzat nem lehet kitalálni, hogy valami jó kis extrémsportot kipróbálni. Ejtőernyőzés, rafting, vagy valami hasonló. Mi haverokkal biztosan elhúzunk a Tátrába, valami jó kis helyre kirandulni, ami nem azt jelenti, hogy nem lesz pia. jozsi http://gumi-gumik.com
Beküldte harapakutya (nem ellenőrzött) -
Nem mindenkinek van ám pénze extrémsportra, kedves Józsi!...

Új hozzászólás

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.