Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

PÁNiQ-szoba

Nem egy tipikus hátradőlős, pihenős program, de egy újfajta dolgot próbálhattok ki a lánybúcsún, persze ha a menyasszony és a többi résztvevői is érdeklődik a merészebb programok iránt. Éljétek át a bezártságot a Szent István Bazilika szomszédságában lévő pincerendszer egyik régi óvóhelyében. A PÁNIKSZOBA 20cm-es, tömör beton és acélajtók mögé zárt szoba, ahonnan nektek közösen kell megtalálni a kiutat 60 perc alatt.

A kijutáshoz az intelligenciátokra és csapatmunkára lesz szükség, ugyanis a helyiség minden sarka, minden tárgya egy "kulcs", mely közelebb visz titeket a szabadsághoz.

Kódokon, számzárakon, rejtvényeken, fejtörőkön, ördöglakatokon keresztül visz az út kifelé.

A visszaszámláló órán folyamatosan látjátok, mennyi időtök van még hátra.

Gyenge idegzetűeknek nem kell tartaniuk hirtelen, váratlan ijesztgetésektől. A magas adrenalin szintet itt az idő rohamos csökkenése, ezzel együtt a rejtvények és rejtélyek szükséges megoldása váltja ki. Ha megtaláljátok az utolsó kulcsot, ami a kijáratot nyitja, megmenekültetek!

Az összehangoltság elengedhetetlen, így egyszerre 2-5 fős csapatok nézhetnek szembe az örök bezártság veszélyével, 10 méterrel a föld alatt!

Ez a program inkább olyan  lánybúcsúkra lehet ideális, ahol eleve alacsonyabb létszámmal számoltok, persze több csoportban is részt vehettek, bár gondolom mindenki inkább a menyasszonnyal szívesen alkotna egy csapatot. Esetleg nagyobb létszám esetén jó program lehet akkor is, ha sokan nem ismerik egymást a csapatból és ezáltal mindjárt a leánybúcsú elején össze lehet hangolni a résztvevőket. 

 

Tetszett a cikk?

Új hozzászólás

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.