Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

Egyéb

Menyasszony vagy vendég leszel? Nem számít. Egy mindent-bele lánybúcsú szaftos képeivel és videóival téged is évekig zsarolhatnak a véletlenül odatévedő, mókamiki ismerősök. Ezért sem mindegy, melyik az a négy fal, ami mögött randalíroztok a csajokkal. Ha minden pontot ki tudsz pipálni ezen az ötös listán helyszínügyben, akkor nemcsak buli közben, de utána is őszinte lesz a mosolyod.

Az elmúlt időszakban a barátnőim körében leginkább a gyerekek száma gyarapodott, az esküvők, így a lánybúcsúk viszont meglehetősen háttérbe szorultak. Most viszont ismét egy leánybúcsúra készülünk, így újra körülnéztem, hogy milyen új dolgokkal lehetne feldobni a bulit. 

 

Összegyűjtöttünk Nektek néhány esküvői tradíciót és rövid magyarázatukat:

  • Tedd el a szalagokat és masnikat amiket az ajándékokra kötöttek a lánybúcsúdon és csinálj belőlük egy művészi csokrot, amit az esküvői főpróbán tarthatsz a kezedben. Emlékezz arra, hogy minden szalag ami elszakad az ajándékok kibontása során egy születendő gyereket jelképez a hagyomány szerint.

A leánybúcsúkon a lányok kétféle tábora vesz részt: az egyik, aki párkapcsolatban él, a másik aki még keresi az igazit (és persze a menyasszony, aki nagy valószínűség szerint meg is találta :)).