Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

Cégtár

Hasznos cégek, szolgáltatók

Egy különleges és egyedi leánybúcsút szervezel? Barátaiddal szeretnétek egy igazán jót bulizni egy 1963-as Volkswagen T1 Samba buszban, ami a kaliforniai hippi korszakot idézve mindig nagy feltűnést kelt a városban?
Várjuk hívásod!

Budapesten az egyik legolcsóbb formatorta készítő cukrászat. Gyors, pontos, megbízható kiszállítás, ajánlom. Bármilyen formájú tortát elkészítenek, kifejezetten lánybúcsúkra szánt "extrém" témákat is.

Ezen az oldalon ezerféle terméket találtok, amivel felöltöztethetitek a menyasszonyt illetve a résztvevőket, dekorálhatjátok a termet, lakást. 

Nagyjából bármiféle lánybúcsús terméket megtaláltok a hajpánttól kezdve a kalapokig, pólókig, kitűzőkig, a lufiktól a leánybúcsús ajándékokig.

Helyszínek

Budán, a Gellért hegy lábánál (Erzsébet híd oldalánál) található ez a szabadtéri szórakozóhely. Én itt mindig nagyon jól éreztem magam, szerintem jó helyszín lehet akár egy leánybúcsú buli részére, hiszen szabadtéri, több stílust képviselő DJ-vel, színvonalas környezetben.

Leginkább azért lehet jó helyszín lánybúcsúra, mert egy csomó feladatot, játékot lehet itt csináltatni a menyasszonnyal, hiszen mindig nagyon sokan vannak itt nyáron. De ha csak egy jót akartok bulizni az otthoni alapozás után, akkor jó koncerteket is hallgathattok itt. 

A IX. kerületben található az étterem, melynek van egy Bisztró része, ami szintén alkalmas lehet leánybúcsú szervezésére. Jól főznek az étteremben, akár vacsorával egybekötött lánybúcsút is tarthattok is. De mivel a terem különálló, különböző feladatokat/játékokat is tervezhettek a menyasszonynak. 

A Baross utcai villamosmegállónál található. Mi szoktunk ide járni sörözni/borozni, vacsizni a barátaimmal is, de leánybúcsúnak is ideális lehet, hiszen van több különterme, amit akár bérleti díj fizetése nélkül is ki lehet bérelni – gondolom bizonyos összegű fogyasztás felett. Az ismerőseim legénybúcsút tartottak itt, és teljesen elégedettek voltak.