Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

Helyszínek

Fallost

Szeretnéd ha barátnőd lánybúcsúja felejthetetlen lenne?

Akkor szerintünk, megtaláltad a legemlékezetesebb programot! Ez pedig a Fallost, Európa legpajzánabb szabadulószobája, a főváros szívében, amit tutira élvezni fogtok.

Szeretnétek egy 30-40 fős partit, saját pulttal, ahol csak a ti kedvenc slágereitek szólnak? Nézzétek meg a Grund különtermét. Berendezhetitek, feldíszíthetitek, elsötétíthetitek, széttáncolhatjátok, ami jól esik. Ha kell tudnak falatkákat, grill ételeket, más finom kajákat vagy tortát sütni nektek.

Az Apacuka jó találkozóhely mindazok számára, akik kellemes környezetben, barátságos társaságban, tartalmasan akarják eltölteni délelőttjeiket, délutánjaikat és estéiket. A helyszín sokrétű, kényelmes, inspiráló, ugyanakkor feszélyezettségre semmi ok.

Több helyiségből áll - étterem, télikert, kert, pince. Az étterem eklektikus, nagyvonalú, és 40-60 fő befogadására alkalmas. A kerthelyiség és a kert nagyon hangulatos főleg nyáron. Tele van növényekkel, mécsesekkel, jó zene szól. Hétvégén élvonalbeli lemezlovasok szolgáltatják a zenét.

Az egyik barátnőm lánybúcsúját itt tartottuk, tök jól éreztük magunkat. Jó volt a zene, a társaság. Szabadtéri (Margitszigeten van, közel a Margit híd felöli bejárathoz), de volt zárt része is. Amíg ideértek a szórakozóhelyhez, különféle feladatokat adhattok a menyasszonynak – áruljon petrezselymet, kérjen fuúktól autogrammot a pólójára stb. 

Leginkább azért lehet jó helyszín lánybúcsúra, mert egy csomó feladatot, játékot lehet itt csináltatni a menyasszonnyal, hiszen mindig nagyon sokan vannak itt nyáron. De ha csak egy jót akartok bulizni az otthoni alapozás után, akkor jó koncerteket is hallgathattok itt. 

A Margitsziget egyik talán legrégibb és legismertebb szórakozóhelye. Amellett, hogy igen színvonalas éttermet és bárt működtet (zárás után éjszakai grillkonyhával) fedett és nyitott helyiségeivel nagyobb rendezvények, szabadtéri programok megtartására is alkalmas. Minden este más DJ szolgáltatja a zenét, a legkülönbözőbb stílusokban és gyakoriak az élő koncertek is. 

Nagyon hangulatos helyszín, nyáron jóidőben mindenképp jó választás az esti lánybúcsú bulihoz. 

A Menta Terasz multikulturális vendéglátó-, és szórakozóhely. A tetőteraszon lounge, a földszinten étterem, és kerthelyiség, a pinceszinten klub működik, ahol mindig fergeteges buli van, koncertszínpaddal, táncparkettel és gyertyafényes vacsoraszínházzal rendelkezik a Budapesti étterem.

Budán, a Gellért hegy lábánál (Erzsébet híd oldalánál) található ez a szabadtéri szórakozóhely. Én itt mindig nagyon jól éreztem magam, szerintem jó helyszín lehet akár egy leánybúcsú buli részére, hiszen szabadtéri, több stílust képviselő DJ-vel, színvonalas környezetben.

A Baross utcai villamosmegállónál található. Mi szoktunk ide járni sörözni/borozni, vacsizni a barátaimmal is, de leánybúcsúnak is ideális lehet, hiszen van több különterme, amit akár bérleti díj fizetése nélkül is ki lehet bérelni – gondolom bizonyos összegű fogyasztás felett. Az ismerőseim legénybúcsút tartottak itt, és teljesen elégedettek voltak.

Oldalak