Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

Fő-Próba

A lánybúcsúján az általam ismert menyasszonyok közül szinte mindenki kivétel nélkül ki akart próbálni valami kevésbé hétköznapi dolgot, úgy mint chipendale táncos, sztriptiz óra, limuzinbérlés stb. Ezekhez az ötletekhez kapcsolódhat egy újfajta szolgáltatás, amit a Fő-Próba szalon nyújthat számotokra a leánybúcsú napján.

A szalonban különböző színű és fazonú parókákat próbálhattok fel, így a valóságban is megnézhetitek, hogy milyen frizura tetszene, mi állna jól nektek és mi az, amit a ti hajatokból is meg lehetne csinálni. Olló és festék nélkül pár perc alatt egy teljesen új stílusú hajat kaphattok, tehát kipróbálhatjátok magatokat szőke hosszú hajjal vagy éppen fekete bubifrizurával. Természetesen fénykép is készülhet rólatok a kiválasztott frizurákban, és hogy minél dögösebbek legyenek a képek stílustanácsadást is igénybe lehet venni a helyszínen.

Ha pedig annyira elnyerte a tetszésetek valamelyik frizura, hogy szeretnétek olyat csináltatni magatoknak, akkor a helyszínen bejelentkezhettek egy mesterfodrászhoz, aki az üzletében meg is valósítja nektek a frizurát. A menyasszony az esküvő előtt 1-2 héttel még ezek alapján akár meg is változtathatja az esküvői frizurájáról alkotott elképzelését :) De akár a lánybúcsú többi résztvevője is a nagy napon akár már egy teljesen új frizurával jelenhet meg.

2-3 órát el tudtok tölteni a szalonban a leánybúcsú napján és könnyen rá tudtok hangolódni az esti bulira is, amihez feladatokat az Ötletek menüpont alatt találtok.

További részleteket a főpróba honlapján olvashattok: www.foproba.hu

Tetszett a cikk?

Új hozzászólás

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.