Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

Leánybúcsú feladatok

Ezt a játékot most láttam az egyik szórakozóhelyen, ahol leánybúcsút tartottak. A menyasszony kapott egy zacskó cukrot, amit szemenként kellett eladnia a szórakozóhelyen lévő fiúknak.

Amennyiben a leánybúcsús társaság tagjai kevésbé ismerik egymást, jó kezdése lehet a bulinak, ha ezzel a játékkal nyittok.

Ebben a játékban a menyasszony választhat, hogy felel egy kérdésre vagy végrehajt egy feladatot helyette. Ha nem válaszol vagy nem teljesíti a feladatot innia kell az italából.

A következőkben olyan feladatokat/játékokat találtok, amikkel szórakoztathatjátok magatokat a buliba menet vagy akár a szórakozóhelyen is.

  1. Milyen színű zokni volt rajta, mikor megismerkedtetek?
  2. Hány anyajegy van a hasán?
  3. Mi az a 3 dolog, amit magával vinne egy lakatlan szigetre?
  1. Melyik nevet választanád a születendő gyerekeidnek (fiú-lány)?
  2. Mi a kedvenc autómárkád?
  3. Milyen ételt utálsz?
  4. Mi a kedvenc ételed?

Az alábbi kérdéseket tegyétek fel a vőlegénynek a lánybúcsú előtt, majd az este folyamán a menyasszonynak is. Ha a menyasszony nem válaszol helyesen, minden egyes alkalommal innia kell.

Üljetek az asztal köré. Mindenki felolvas egy mondatot, amely úgy kezdődik, hogy „Én soha”. Aki már csinált olyat, amit felolvas a másik, annak innia kell. Aki még nem, az nem iszik. 

Tegyétek be a klasszikus Roxanne számot a Police-tól, és akárhányszor Sting a Roxanne nevet énekli, mindekinek innia kell egy kortyot az italából.

Oldalak