Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök
You must have Javascript enabled to use this form.

Leánybúcsú feladatok

Ezt a játékot most láttam az egyik szórakozóhelyen, ahol leánybúcsút tartottak. A menyasszony kapott egy zacskó cukrot, amit szemenként kellett eladnia a szórakozóhelyen lévő fiúknak.

Amennyiben a leánybúcsús társaság tagjai kevésbé ismerik egymást, jó kezdése lehet a bulinak, ha ezzel a játékkal nyittok.

Ebben a játékban a menyasszony választhat, hogy felel egy kérdésre vagy végrehajt egy feladatot helyette. Ha nem válaszol vagy nem teljesíti a feladatot innia kell az italából.

A következőkben olyan feladatokat/játékokat találtok, amikkel szórakoztathatjátok magatokat a buliba menet vagy akár a szórakozóhelyen is.

  1. Milyen színű zokni volt rajta, mikor megismerkedtetek?
  2. Hány anyajegy van a hasán?
  3. Mi az a 3 dolog, amit magával vinne egy lakatlan szigetre?
  1. Melyik nevet választanád a születendő gyerekeidnek (fiú-lány)?
  2. Mi a kedvenc autómárkád?
  3. Milyen ételt utálsz?
  4. Mi a kedvenc ételed?

Az alábbi kérdéseket tegyétek fel a vőlegénynek a lánybúcsú előtt, majd az este folyamán a menyasszonynak is. Ha a menyasszony nem válaszol helyesen, minden egyes alkalommal innia kell.

  1. Társasjátékok – Twister, Scrabble, Activity stb. – izgalmasabbá lehet tenni, ha pl. meghatározzátok, hogy az esküvő, lánybúcsú stb.

Üljetek az asztal köré. Mindenki felolvas egy mondatot, amely úgy kezdődik, hogy „Én soha”. Aki már csinált olyat, amit felolvas a másik, annak innia kell. Aki még nem, az nem iszik. 

Tegyétek be a klasszikus Roxanne számot a Police-tól, és akárhányszor Sting a Roxanne nevet énekli, mindekinek innia kell egy kortyot az italából.

Oldalak

Navigáció