Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

Bár

A IX. kerületben található az étterem, melynek van egy Bisztró része, ami szintén alkalmas lehet leánybúcsú szervezésére. Jól főznek az étteremben, akár vacsorával egybekötött lánybúcsút is tarthattok is. De mivel a terem különálló, különböző feladatokat/játékokat is tervezhettek a menyasszonynak. 

A Stadionok metróállomás és a Papp László Sportaréna közelében található az étterem. Két különterem várja a leánybúcsú alkalmából ide érkezőket. Tavasztól őszig a hangulatos kerthelyiség kitűnő találkozási hely, emellett minden pénteken és szombaton karaoke party várja az ide érkező vendégeket.

A Margitsziget egyik talán legrégibb és legismertebb szórakozóhelye. Amellett, hogy igen színvonalas éttermet és bárt működtet (zárás után éjszakai grillkonyhával) fedett és nyitott helyiségeivel nagyobb rendezvények, szabadtéri programok megtartására is alkalmas. Minden este más DJ szolgáltatja a zenét, a legkülönbözőbb stílusokban és gyakoriak az élő koncertek is. 

Nagyon hangulatos helyszín, nyáron jóidőben mindenképp jó választás az esti lánybúcsú bulihoz. 

Az Apacuka jó találkozóhely mindazok számára, akik kellemes környezetben, barátságos társaságban, tartalmasan akarják eltölteni délelőttjeiket, délutánjaikat és estéiket. A helyszín sokrétű, kényelmes, inspiráló, ugyanakkor feszélyezettségre semmi ok.

Több helyiségből áll - étterem, télikert, kert, pince. Az étterem eklektikus, nagyvonalú, és 40-60 fő befogadására alkalmas. A kerthelyiség és a kert nagyon hangulatos főleg nyáron. Tele van növényekkel, mécsesekkel, jó zene szól. Hétvégén élvonalbeli lemezlovasok szolgáltatják a zenét.

Óbuda legpatinásabb részén, a Kolosy tértől 150 méterre található a Symbol Budapest zenés gasztronómiai komplexuma. A hét helyből álló szórakoztató egység közel 3000 négyzetméteren várja azokat, akik értékelik az állandóságot, a tradíciót, de mégis éheznek valami egészen újra. Minden szombaton élő zenével és DJ párbajjal várják a közönséget, ahol a hazai könnyűzenei élet legjobbjai szórakoztatnak. Kerthelyiség, Music club, étterem, pub várja a szórakozni vágyókat.