Lánybúcsú.eu

lánybúcsú tippek & trükkök

A leánybúcsú helyszínének megválasztása

A helyszín megválasztása nagyban függ a leánybúcsú hosszától. Attól, hogy csak egy estés a móka vagy akár egy egész hétvégét erre szántok.

1. Az egy estés mókázáshoz azt javasolnám, hogy mindenképpen legyen külsős és belsős helyszín is. Érdemes a leendő feleség gátlásait oldandó otthon vagy vendéglátó ipari egységben kezdeni, ahol át lehet adni a vicces ajándékokat, rá lehet adni az eseményre külön gyártott pólót, trikót egyéb kiegészítőt, fátylat, kitűzőt, de menő mostanában az angyalszárny és a nyuszi fül is. Itt mindenképpen fogyasztatni kell az ünnepelttel valami töményet, hogy a gátlásait oldjuk. Ezek után érdemes felkerekedni a városban és jó idő esetén külsős feladatokat szervezni majd egy előre kiválasztott szórakozóhelyen zárni a bulit. Nálunk minden alkalommal ez volt a nyerő párosítás – otthon kezdtük a bulit feladatokkal, játékokkal, ajándékok átadásával (a feladatok/játékok menüpont alatt találtok több lehetőséget), elegendő mennyiségű alkohollal és tovább folytattuk az utcán buliba menet vagy a szórakozóhelyen, ha nem gyalog hanem esetleg limuzinnal/taxival mentünk.

2. Ha több napos rendezvényt terveztek, akkor érdemes valahova elutazni, ami elég messze van ahhoz, hogy ne fusson össze a vőlegénnyel illetve barátaival. Olyan helyszínt kell választani szállásnak, amit minden barátnő ki tud fizetni, ebből ne legyen kellemetlenség. Szállásra megérkezés után el lehet kezdeni főzni, beszélgetni, inni. Az első este hogy összeverődjön a társaság elég egy szimpla buli és a következő napra már lehet készülni a feladatokkal. Amennyiben a helyszín fürdő vagy vízpart mellett van akkor másnap menjetek ki a vízpartra, fürödjetek, napozzatok és pihenjétek ki magatokat az estére. Este kezdődhet a buli ajándékokkal, játékokkal, koktélokkal, esetleg chipendal táncossal. Amennyiben kicsit aktívabbak akartok lenni, napközben menjetek el valami programra, amihez találtok segítéget a programok menüpont alatt. Miután otthon már befejeztétek, amit terveztetek, indulhattok is a hajnalig tartó buliba. Konkrét bulihelyszíneket a Helyszínek menüpont alatt találtok.

Tetszett a cikk?

Új hozzászólás

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.